Proefles actie educatie

29 Views

Het is september en dat betekent dat de meeste cursussen bij Kunstwerk! weer gaan beginnen. Zit je erover na te denken om te starten aan een cursus? Twijfel niet langer en schrijf je gratis in voor een proefles. Zo kan je kijken of de cursus iets voor jou is. De proefles is de eerste les van de cursus. Kunstwerk! biedt proeflessen aan voor diverse cursussen: buitenlands talen, Dru Yoga, Hatha Yoga, Meditatie, Filosofisch café en digitale fotografie voor beginners.

 

Over de cursussen

Buitenlandse talen: Heb je altijd al een vreemde taal willen leren of wil je dit weer oppakken? Kunstwerk! biedt de talen Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Engels aan. Tijdens de proefles wordt jouw niveau bepaald door de docent.

 

Digitale fotografie voor beginners: Tijdens de eerste les van de cursus digitale fotografie voor beginners maak je kennis met de docent en jouw mede-fotografen. Er wordt gekeken naar je spiegelreflexcamera en hoe je deze goed kan instellen. Uiteraard worden er al een paar mooie plaatjes geschoten.

 

Yoga/meditatie: Na de proefles van de cursussen Dru Yoga, Hatha Yoga en Meditatie ga je heerlijk ontspannen de deur uit. Je leert verschillende lichaamshoudingen en ontspanningstechnieken.

 

Meedoen aan een proefles? Inschrijven is verplicht en kan via de website: www.liemerskunstwerk.nl/probeernu

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!