maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen'Rendeze-vous met de dood' met Theatergroep Uit

‘Rendeze-vous met de dood’ met Theatergroep Uit

Vrijdagavond 1 april spelen de jongvolwassenen van Theatergroep Uit ‘Rendez-vous met de Dood’. Een stuk geschreven door Agatha Christie, vertaald door Jan Hulsegge en bewerkt en geregisseerd door Floortje Visser.

In deze tijdloze klassieker van Agatha Christie volgen we een Amerikaanse familie tijdens hun vakantie in Israël en Jordanië. Mrs. Boynton is het hoofd van de familie, ze heeft een vrij beangstigende greep op haar kinderen en de mensen om hen heen. Met de introductie van nieuwe karakters in de levens van haar kinderen komt ze echter voor nieuwe uitdagingen te staan en ontstaat er een wisselwerking van gebeurtenissen. Zo roept de hele familie een zeer onaangenaam lot over zich af, iets waar ze niet meer onderuit komen. Ze hebben als het ware een afspraak, een afspraak met de Dood.

Vorig jaar zou deze voorstelling al op 11 december plaatsvinden. We hebben toen in de krant gestaan omdat enkele leden na 2 jaar lidmaatschap eindelijk echt zouden gaan spelen. Helaas mocht ook deze voorstelling niet doorgaan en werden we opnieuw gedwarsboomd door corona. Maar 1 april is het dan eindelijk zover! Het is geen grap! Kom allen kijken; ‘Rendez-vous met de Dood’ 1 april in het Musiater in Zevenaar om 20.15. Een zeer serieuze voorstelling, op deze grappige datum.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties