dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenRetteketet Showband organiseert in Ooy; kerstspektakel

Retteketet Showband organiseert in Ooy; kerstspektakel

Op zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 december organiseert de Retteketet Showband haar inmiddels befaamde kerstspektakel. Na twee jaar corona pakt de band eindelijk weer uit met een grote spektakelshow in de schutterstent in Ooy (bij Zevenaar). Zowel op zaterdagavond als zondagmiddag speelt de band gezellige covers. Deze worden afgewisseld met kerst-evergreens. Vanaf 19 november start de voorverkoop van dit bonte kerstfeest.
Het is inmiddels een goede traditie. Voor veel mensen is de Retteketet Kerstshow een goede manier om in  de kerststemming te komen. Hierdoor is het festijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met de feestdagen.
‘Wie voor een avondje Retteketet kiest wordt van het begin tot het eind in de watten gelegd’ vertelt Gijs Weenink, gitarist van de band. “Het begint al met de entreekaart. Die is dit jaar ontworpen in de vorm van een adventkalender. Vanaf 1 december kun je elke dag genieten van de voorpret”.
Mocht het Nederlands elftal in de WK finale spelen, dan zal de aanvangstijd worden vervroegd. Er wordt dan op zondagmiddag 18 december op groot scherm naar de wedstrijd gekeken en de band zal voor en na de wedstrijd een feestje bouwen.
De voorverkoop van de kaarten is gestart. Kaarten zijn te koop bij Gemakshop Leuven aan de Arnhemseweg in Zevenaar en bij Restaurant Eet-Lokaal aan de Wittenburgstraat. Beiden in Zevenaar.
“Voorgaande edities waren vrij snel uitverkocht, dus wees er snel bij” waarschuwt Weenink.  www.retteketetshowband.nl
OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties