dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSaxofoonkwartet Mica bij Podium Doesburg Klassiek

Saxofoonkwartet Mica bij Podium Doesburg Klassiek

De musici van het MICA Saxofoonkwartet vonden elkaar tijdens hun studie aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Op het podium ziet en hoort u op zondag 4 december om 13.30 en om 15.00 uur vier keer hetzelfde soort instrument, maar tegelijkertijd spelen ook vier heel verschillende mensen met ieder haar of zijn eigen muzikale ideeën.

Het kwartet heeft veel verschillende werken in het repertoire, dat varieert van de Amerikaanse, ritmische en virtuoze muziek van Paul Creston, tot de post-minimalistische werken van Marc Mellits en klassieke werken voor saxofoonkwartet. Er is veel gaande in de wereld. Muziek helpt het MICA Saxofoonkwartet met het leven om te gaan zoals het is, wat er ook gebeurt.

Culturele zondag

Tijdens de Culturele Zondag zijn er bij Podium Doesburg twee klassieke concerten, die worden geprogrammeerd in samenwerking met het conservatorium van ArtEZ University of the Arts in Zwolle. De concerten zijn gratis toegankelijk, maar het publiek wordt gevraagd om een vrijwillige financiële bijdrage. De musici zijn gevorderde talenten van de afdeling klassieke muziek van ArtEZ. De concerten duren 30 tot 45 minuten en starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. Tijdens de concerten is geen inloop mogelijk.

Zondag 4 december, 13.30 en 15.00 uur. Pay as you go away

 

Afbeelding: PR Mica

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties