maandag, maart 4, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenToetenburgprijs 2022

Toetenburgprijs 2022

De Toetenburgprijs 2022 is dit jaar uitgereikt aan Initiatief Samen aan Tafel.

 

Deze hoogste verenigingsonderscheiding is toegekend aan Initiatief Samen aan Tafel vanwege bijzondere verdiensten als verbindende factor tussen bewoners van Ooy en Oud-Zevenaar, maar ook uit de directe omgeving.

“Samen aan Tafel” is één van de activiteiten onder de vlag van Senior Actief. Maar juist dit initiatief bewees in de Coronaperiode in zeer korte tijd een belangrijke meerwaarde te hebben. Juist de combinatie van twee basisbehoeften, eten en menselijk contact, zorgt voor een laagdrempelige instap om op een leuke manier met elkaar in contact te komen en te blijven.

Met een groep van 18 vrijwilligers verzorgen zij elke twee weken een heerlijke maaltijd die wordt geserveerd in een gezellige setting. Met dank aan Marita van Thoen & Thans die “Samen aan tafel” de faciliteiten biedt om dit fantastische initiatief vorm te kunnen geven. Deze prijs is ook meer dan dik verdiend!

Toetenburgprijs is de hoogste verenigingsonderscheiding van cv de Toetenburgers  en wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon, een groep, vereniging of stichting die zich in het verleden of in het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de Ooyse bevolking.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties