zondag, oktober 1, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSCHUTTERSFEEST EN KERMIS IN GROESSEN 15 t/m 19 september

SCHUTTERSFEEST EN KERMIS IN GROESSEN 15 t/m 19 september

Het is weer tijd voor het jaarlijks schuttersfeest en kermis in Groessen.

Groessen gaat weer genieten van traditierijke dagen en Schutterij EMM nodigt eenieder van harte uit dit mee te vieren.

 

Het programma van de kermisdagen is als volgt:

 

Vrijdagavond 15 september, vanaf 20.00 uur ‘kermisborrel’ in de feesttent en de mogelijkheid voor het afhalen van kermis- en inschrijving ledenkaarten.

Voor het inschrijven wordt verzocht een geldig legitimatiebewijs en IBAN-nummer mee te nemen.

 

Zaterdag 16 september om 18.30 uur begint het feest in Groessen met een Schuttersmis, waarna om 20.00 uur de openingsceremonie plaatsvindt in de Schutterstent. Bij de openingsceremonie zal ook de nieuw aan onze Schutterij toegevoegde sectie Marketensters aan u worden gepresenteerd, daarna zal het feest voor ons allen van start gaan met de muzikale ondersteuning van orkest Kaliber!!

 

Zondag 17 september vanaf 11.00 uur: prijsschieten met aansluitend een gezellige middag, muzikaal opgeluisterd door Silver Splendid. ’s Avonds vanaf 20.00 uur: feesten en dansen.

 

Maandagochtend 18 september doet de Schutterij tijdens een rondgang door het dorp de erebogen aan. Vanaf 12.30 uur: Koningsschieten en vogelknuppelen bij de feesttent, gevolgd door een gezellige middag. Vanaf 20.00 uur het avondfeest.

 

Dinsdagochtend 19 september: het afhalen van het nieuwe koningspaar door de schutterij. Vanaf 11.00 uur is de feesttent geopend en kan er tot het einde van de middag worden gedanst en gefeest.

s’ Avonds vanaf 20.00 uur is de laatste feest gelegenheid! Om 24.00 uur wordt het dorpsfeest afgesloten met een vendelhulde.

 

De toegang overdag is gratis. De minimale leeftijd voor toegang ’s-avonds is 16 jaar. Geldig Legitimatiebewijs verplicht, zowel overdag als ’s avonds!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties