zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioEvenementenSlim op pad met tips en trucs van het Digitaal café

Slim op pad met tips en trucs van het Digitaal café

Een rondje wandelen of een mooie fietstocht maken? Met je smartphone haal je meer uit een dagje uit! Plan je route, bekijk of het gaat regenen of vind onderweg snel een bankje of toilet. Tijdens het Digitaal café van april geeft een specialist van SeniorWeb tips over hoe je je smartphone kan gebruiken tijdens een dagje uit.

Het Digitaal café is van 11.15 – 12.45 op zaterdag 13 april in Bibliotheek ’s-Heerenberg én op zaterdag 27 april in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding over het onderwerp. Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen. Op dinsdag 30 april sluiten de DigiDoeners aan op het thema met een actieve en gezellige workshop van 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek ‘s-Heerenberg.

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Via de bibliotheek kan iedereen gratis online SeniorWeb cursussen volgen over bijvoorbeeld WhatsApp, werken met Excel of Word en foto’s beheren en bewerken. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij deze online cursussen.

Kom voor meer informatie langs in de bibliotheek, bel naar 0316-221184 of kijk op www.bibliotheekmontferland.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties