maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenSnelfietsroute door de Liemers wordt op 31 maart geopend

Snelfietsroute door de Liemers wordt op 31 maart geopend

De snelfietsroute De Liemers wordt op 31 maart om 16 uur officieel geopend op de parkeerplaats bij De Wyborgh in Westervoort.

Met de realisatie van snelfietsroute De Liemers wordt fietsen tussen Zevenaar, Duiven en Westervoort aantrekkelijker. De drie Liemerse gemeenten en provincie Celderland willen in samenwerking met de Fietsersbond, automobilisten verleiden een ander vervoersmiddel te kiezen dan de auto.

Een korte en comfortabele fietsroute maakt het voor mensen mogelijk om te kiezen tussen file en fletsen, tussen betaald parkeren en gratis stallen, tussen stilzitten en gezond bewegen. Meer fietsers betekent minder autoverkeer, minder lawaai en minder luchtverontreiniging. Kortom , een betere bereikbaarheid in een gezondere omgeving.

Door woon- en werklocaties met elkaar te verbinden met een directe fletsverbinding wordt de fiets een aantrekkelijk alternatief voor de auto.

Het programma op 31 maart

15.00 uur         Fiets- en gezondheidsmarkt door lokale ondernemers. Tijdens de markt start er een fietswedstrijd vanaf het Candea College en finisht rond 16.00 uur bij het parkeerterrein De Wyborgh.

16.oo uur          Openingshandeling en prijsuitreiking door de wethouders Toon Albers (gemeente Zevenaar), Henk Nijland (gemeente Duiven), Arthur Boone (gemeente Westervoort) en gedeputeerde Conny Bieze (provincie Gelderland)

17.30 uur         Einde markt

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties