Snelkookpanformule voor handel in natura

60 Views

Binnen een uur zoveel mogelijk vragers en aanbieders bij elkaar brengen (matchen) zonder dat er geld aan te pas komt, daar draait het om bij de Maatschappelijke Beursvloer de Liemers. Op 20 november gaan verenigingen, stichtingen en bedrijven voor de tweede keer de beursvloer op in het Liemers College in Zevenaar. De inschrijvingen stromen binnen.

Je zult als sportclub of vrijwilligerscentrale maar net zitten te springen om een afsluitbare kast voor de kantine, hoe mooi is het dan als een lokaal bedrijf zo’n meubelstuk juist kwijt wil? Op Beursvloer de Liemers komen vraag en aanbod bij elkaar. Met hulp van zogenaamde ‘matchmakers’ worden binnen 60 minuten zoveel mogelijk maatschappelijke wensen vervuld.

Geld is taboe op de Beursvloer. Maatschappelijke organisaties mogen de aanwezige bedrijven alleen vragen om Menskracht, Spullen en Advies. De vorige beursvloereditie leverde 11 matches per kwartier op. Dit jaar hopen de beursorganisatoren, de Liemerse Uitdaging, Stichting Welcom, Caleidoz en Mikado, dit aantal te overtreffen.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich nog tot 17 november aanmelden voor de Beursvloer via de website van de Liemerse Uitdaging: liemerseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/ De Beursvloer duurt van 17.00 uur tot 18.00 uur. Deelname is gratis.

Foto: Fotografie Jacques Kok

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).