woensdag, februari 21, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenSouthern rock met de Gunmill Governors

Southern rock met de Gunmill Governors

De roots van de Gunmill Governors liggen in een boerderij in de Achterhoek. Het is de perfecte omgeving voor een band met Southern- en Country rock als basis. De Governors bestaat uit ervaren muzikanten die hun eigen stijl hebben gevonden: Southern Rock met een flinke scheut Country. Muziek die je pakt met een warme Southern Feel. Te horen en te zien in het Muziekcafé in de foyer op zaterdag 22 oktober om 20.00 uur.

Gunmill Governors is beïnvloed door bands als The Steel Woods, Blackberry Smoke en anderen, en werkt inmiddels aan eigen songs. Het plan is om in het voorjaar van 2023 een EP uit te brengen. Laat je verrassen door Gunmill Governors en waan je op een back porch In the deep South! Bob Toebes zorgt voor de typische Country gitaarsound. Jos Betting staat met zijn mondharp garant voor heerlijke melodieën. De ritmesectie, met Mark Klein Gunnewiek en Marnix Flikweert, zorgt ervoor dat het grooved, swingt en rockt. De zang van John Koldeweij, met dat rauwe randje in zijn stem, past perfect!

Muziekcafé in de foyer

Naast het reguliere theater- en muziekprogramma biedt Podium Doesburg regelmatig een podium aan amateurmusici en beginnende bands. In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. De muziekcafés worden geprogrammeerd op een zaterdagavond. Bands en artiesten spelen volgens het principe Pay as you go away; Podium Doesburg garandeert daarbij een mooi minimumbedrag. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

Zaterdag 22 oktober, 20.00 uur. Pay as you go away.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties