Sportclub Groessen nu ook in Afrikaans land Malawi zichtbaar

507 Views

Een enorme lading sportkleding opgeslagen in sporttassen. Dat pakket schonk Sportclub Groessen de stichting Schols Foundation International. Inmiddels wordt er in Malawi met plezier gebruik gemaakt van de groenwitte tenues.

De Schols Foundation levert ontwikkelingshulp in Malawi, de Filippijnen, Bali en Vietnam door samen te werken met lokale projectleiders en –organisaties. Er worden financiën gestuurd, maar ook middelen. Verder deelt de Foundation kennis en ervaring. “Wij zenden mensen uit op vrijwillige basis om zo tot een vorm van wederzijdse uitwisseling te komen. Wij merken dat deze werkwijze goede resultaten heeft, waarbij meestal een win-win situatie ontstaat”, vertelt Karel Schols namens de Schols Foundation.
Sportclub Groessen leverde graag een bijdrage in de vorm van materialen. Deze werden via een container verscheept naar Mua in Malawi.

Foto’s Schols Foundation

IMG_3885bww

1 Comment

  1. Koos

    Leuk actie van Sportclub Groessen. Ik ken Malawi een beetje via mijn zwager en schoonzus die er een aantal jaren hebben gewoond met hun kinderen en weet hoe zeer de mensen dit daar waarderen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!