maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenSportclub Groessen nu ook in Afrikaans land Malawi zichtbaar

Sportclub Groessen nu ook in Afrikaans land Malawi zichtbaar

Een enorme lading sportkleding opgeslagen in sporttassen. Dat pakket schonk Sportclub Groessen de stichting Schols Foundation International. Inmiddels wordt er in Malawi met plezier gebruik gemaakt van de groenwitte tenues.

De Schols Foundation levert ontwikkelingshulp in Malawi, de Filippijnen, Bali en Vietnam door samen te werken met lokale projectleiders en –organisaties. Er worden financiën gestuurd, maar ook middelen. Verder deelt de Foundation kennis en ervaring. “Wij zenden mensen uit op vrijwillige basis om zo tot een vorm van wederzijdse uitwisseling te komen. Wij merken dat deze werkwijze goede resultaten heeft, waarbij meestal een win-win situatie ontstaat”, vertelt Karel Schols namens de Schols Foundation.
Sportclub Groessen leverde graag een bijdrage in de vorm van materialen. Deze werden via een container verscheept naar Mua in Malawi.

Foto’s Schols Foundation

IMG_3885bww

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

  1. Leuk actie van Sportclub Groessen. Ik ken Malawi een beetje via mijn zwager en schoonzus die er een aantal jaren hebben gewoond met hun kinderen en weet hoe zeer de mensen dit daar waarderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties