zondag, december 10, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenStichting Bliss to Shine streeft naar een verkoop van 10.000 speculaaspoppen!

Stichting Bliss to Shine streeft naar een verkoop van 10.000 speculaaspoppen!

De feestdagen naderen, en dat betekent dat de speculaaspoppen van Stichting Bliss to Shine weer klaarstaan voor de jaarlijkse verkoop. Deze heerlijke traditie zorgt niet alleen voor een feestelijke traktatie, maar ook voor een bijdrage aan het vervullen van de wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker.

Stichting Bliss to Shine is toegewijd aan het vervullen van kosteloze wensen van kinderen die, samen met hun gezin, geconfronteerd worden met kanker. Het is van essentieel belang om deze kinderen een zorgeloze en vreugdevolle tijd te geven, waarin ze samen onvergetelijke herinneringen kunnen creëren. Hoewel gevestigd in Veenendaal, reikt de stichting landelijk uit om zo veel mogelijk kinderen en gezinnen te bereiken.

De speculaaspoppenactie van Aviateur Banketbakkerijen biedt een prachtige kans om bij te dragen aan het goede doel. Voor slechts € 7,00 per stuk kunnen speculaaspoppen van maar liefst 500 gram worden aangeschaft. Van elke verkochte speculaaspop vloeit maar liefst € 2,91 rechtstreeks naar de geldpot

van Stichting Bliss to Shine. Een smakelijke traktatie met een mooie missie!

Met ambitie en vastberadenheid gaan de vrijwilligers van Stichting Bliss to Shine de uitdaging aan. Dit jaar luidt het doel om 10.000 speculaaspoppen te verkopen. Het is hun wens om meer kinderen en gezinnen te verblijden met nieuwe en onvergetelijke herinneringen!

In Zevenaar en omgeving zijn Annemieke Dol en José Kooijman onze enthousiaste verkopers, verantwoordelijk voor de verkoop van de speculaaspoppen. Wilt u bestellen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via 085-0041561 of via speculaas@blisstoshine.nl. Daarnaast kunnen de speculaaspoppen ook worden besteld via de website: www.blisstoshine.nl/speculaasactie

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties