maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTaptoe Middelkoop Duiven muzikaal spektakel 

Taptoe Middelkoop Duiven muzikaal spektakel 

Taptoe Middelkoop Duiven

De 35ste editie van Taptoe Middelkoop Duiven was zaterdagavond een groot succes. Verschillende topkorpsen lieten prachtige muziekshows zien. Het toegestroomde publiek genoot zichtbaar van de shows van Liemers Harmonie Duiven, Arnhems Trompetterkorps, Jong K&G Leiden, Pasveerkorps Leeuwarden, Rijnmondband Schiedam en slagwerkgroep #LHDSWG uit Duiven. Stuk voor stuk lieten de korpsen zich van hun beste kant zien.

“We waren van te voren erg enthousiast over Pasveerkorps Leeuwarden en Rijnmondband Schiedam. Zij maakten de verwachtingen meer dan waar en gaven shows van wereldklasse. Ook het jeugdkorps van K&G Leiden lieten een fantastische show zien, ondanks hun jonge leeftijd”, aldus Marten Rozendal, voorzitter van de organisatie. Het Arnhems Trompetterkorps en de organiserende vereniging Liemers Harmonie Duiven lieten hun kunsten zien en wisten het publiek uitstekend te vermaken in het centrum van Duiven.

De slagwerkgroep #LHDSWG van Liemers Harmonie Duiven draaide een dubbel programma. Zij speelden ook een eigen slagwerkshow vol met licht- en geluidseffecten. “Alle korpsen lieten zich op hun eigen manier van hun beste kant zien. Als je dan ziet dat het publiek vol enthousiasme naar huis toe gaat, dan is mijn avond ook geslaagd,” aldus Rozendal. Ook burgemeester Rik de Lange was enthousiast: “Ik heb nog niet veel taptoes gezien in mijn leven, maar het was zeker een mooie show.”

Tijdens Taptoe Middelkoop Duiven werd afscheid genomen van transportbedrijf Middelkoop uit Duiven. Zij waren de afgelopen 10 jaar hun naam verbonden aan het evenement. De organiserende taptoecommissie is nog op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor het jaarlijkse amateur muziekspektakel van de Liemers. Ook de locatie voor de volgende editie van Taptoe Duiven is nog onzeker door de sloop van sporthal De Spelleward. “Burgemeester en Wethouders van de gemeente Duiven zijn gelukkig welwillend om met ons mee te denken naar een goede inpassing van de Taptoe voor de komende jaren in het centrum van Duiven. We hopen van harte dat er volgend jaar weer een nieuwe editie van Taptoe Duiven georganiseerd wordt,” aldus Wim Kersten, voorzitter van Liemers Harmonie Duiven. Voor meer informatie kunt u terecht op www.taptoeduiven.nl.

foto: Willy Demon

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties