Alex van Hooff te gast bij MKB Zevenaar

158 Views

MKB Zevenaar

MKB Zevenaar opent het nieuwe seizoen op woensdag 9 september met een lezing van Alex van Hooff, directeur van Koninklijke Burgers Zoo. Bij ’t Centrum Reijmer geeft hij vanaf 20 uur een kijkje achter de schermen van de Arnhemse dierentuin.

Alex van Hooff

Alex van Hooff is de zoon van een beroemde vader, Antoon van Hooff. Antoon van Hooff toverde Burgers’ Zoo om van een tuin voor ‘aapjes kijken’ naar een belevenispark met complete ecosystemen. Zijn projecten waren uniek, gewaagd en revolutionair. “Mijn vader vond het ontwikkelen van nieuwe ideeën en bouwen erg leuk”, vertelt Alex van Hooff. “Hij heeft daarmee de dierentuin tot een van de meest vooraanstaande in de wereld gebracht.”

Zoon Alex is net zo lang als zijn vader, heeft dezelfde ijsblauwe ogen en hij bezit dezelfde gedrevenheid en liefde voor de dierentuin. Hij toont maatschappelijke betrokkenheid met Arnhem en omgeving en is een energieke en boeiende spreker.
Alex van Hooff is ondernemer in hart en nieren. Het familiebedrijf bestond in 2013 precies honderd jaar en kreeg daar het predicaat ‘Koninklijk’ voor. Vier generaties hebben het bedrijf gemaakt tot een bloeiend belevenispark met zo’n tweehonderd man personeel in dienst en ruim anderhalf miljoen bezoekers per jaar.

MKB Zevenaar

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!