dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenTeam LooRunners Duiven houdt XCO-marathon voor goede doel

Team LooRunners Duiven houdt XCO-marathon voor goede doel

Team LooRunners Duiven houdt zaterdag 16 mei een XCO Marathon in Hawaii-stijl bij sportcentrum AeroFitt in Duiven. De inschrijving voor dit programma is deze week geopend. De opbrengst van de marathon komt ten goede aan patiënten met kanker. Via Team LooRunners Duiven, dat eind mei deelneemt aan de RopaRun, gaat het geld naar het goede doel.

XCO is een totaaltraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een zogeheten XCO-trainer. Dat is een buis gevuld met grit. Het grit beweegt van uiteinde naar uiteinde bij elke lichaamsbeweging die de beoefenaar maakt. Bij de XCO-training krijgen spieren, met name het bindweefsel in en rond de spieren, dankzij de bewegende massa in de buis een extra mechanische belasting. Het resultaat is onder andere meer spierkracht, trekvastheid, een strakker lijf en verbranding van calorieën.

Thema Hawaii

De XCO Marathon van Team LooRunners Duiven duurt drie uur (18.00 – 21.00 uur). De kosten per uur zijn drie euro. Sportievelingen mogen zelf bepalen hoe lang zij willen deelnemen aan het programma. Inschrijven kan op twee manieren. Leden van AeroFitt in Duiven kunnen zich via de website aanmelden. Niet-leden sturen een e-mail naar sanne@aerofitt.nl. Het marathonthema is ‘Hawaii’. Het is extra leuk als mensen zich in stijl kleden.

RopaRun

De opbrengsten van de XCO Marathon komen via Team LooRunners Duiven ten goede aan patiënten met kanker. Team LooRunners Duiven neemt eind mei deel aan de RopaRun, een estafetteloop tussen Parijs en Rotterdam. Onder meer het inschrijfgeld van de marathon en de opbrengsten van extra activiteiten (massages, nagelstyling à 1,50 euro) worden afgedragen aan dit goede doel. Na afloop van de marathon is er een gezellig samenzijn. Het sportcentrum is geopend tot middernacht.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties