Team Ter Heerdt zet zich in voor Alpe d’HuZes op Hemelvaartsdag

64 Views

Ter Heerdt Alpe d’HuZes – Hemelvaart fiets- en wandelevenement

 

“Samen iets doen en onmacht omzetten in kracht”

 

Team Ter Heerdt zet zich in voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. ‘Ter Heerdt kuikens en hennen de hennenleverancier uit Zevenaar gaat met een team meedoen met. de alpe d’HuZes. Iedereen kent wel mensen met kanker, soms dichtbij, soms verderaf. Je staat dan echt machteloos. Buiten kijf staat dat het een verschrikkelijke ziekte is en meer onderzoek nodig is. ‘Het is geweldig om als Team Ter Heerdt op 1 juni mee te doen aan de Alpe d’HuZes en die machteloosheid om gaat zetten in kracht. Zo gaan wij een steentje bijdragen voor meer onderzoek naar kanker.’

 

Hemelvaartsdag

Bij Hemelvaartsdag hoort traditioneel dauwtrappen. Daarom organiseren wij op Hemelvaartsdag een wandel- en fietsevenement. We starten en eindigen bij onze broederij in Zevenaar. De deelnemers kunnen kiezen uit een aantal routes door onze mooie omgeving. En aan het einde is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. De gehele opbrengst schenken wij aan het goede doel. U kunt uw steentje bijdragen door deel te nemen. Met het inschrijfgeld en ook de opbrengst van de drankjes en hapjes naderhand steunt u het goede doel! Wij zien u graag op 18 mei. Aanmelden kan via info@terheerdt.com.

 

BIG Challenge

BIG Challenge is een initiatief van Herman Houweling. Hij is deze actie in 2009 gestart en realiseerde dat jaar in zijn eentje een bedrag van € 113.000. Daarna is BIG Challenge enorm gegroeid: tijdens de afgelopen 12 edities hebben ruim 2.200 BIG Challenge-deelnemers tot en met 2022 zo’n € 11 miljoen ingezameld voor Alpe d’HuZes/KWF. Daarmee is BIG Challenge uitgegroeid tot de op twee na belangrijkste fondsenwerver voor KWF Kankerbestrijding. Belangrijk te weten dat Alpe d’HuZes en BIG Challenge een strikt anti-strijkstokbeleid hanteren: 100% van de giften gaat naar het onderzoeksfonds.

Het doel van BIG Challenge is om tijdens Alpe d’HuZes minimaal € 1 miljoen bijeen te fietsen/rennen/lopen. Om dit te bereiken benaderen de BIG Challenge-deelnemers een groot aantal sponsors en organiseren zij in de aanloop naar het evenement allerlei sponsoractiviteiten. Enerzijds om geld in te zamelen en anderzijds om bij een breed publiek bekendheid te geven aan dit initiatief van de agrarische sector.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!