Techniekschool DVV begint met nieuwe reeks techniektrainingen

86 Views

DVV begint met een nieuwe reeks techniektrainingen. De DVV Techniekschool is bedoeld voor F- en E-pupillen en een aanvulling op de reguliere trainingen.

Frank van Loon, bestuurslid Voetbalzaken van DVV, is content met de vorige seizoen opgestarte techniekschool. “Eerder gingen veel kinderen naar commerciële, dure voetbalscholen. Dat is nu niet meer nodig. Wij bieden onze eigen pupillen de mogelijkheid om extra aan hun techniek en balvaardigheid te werken, maar dan dicht bij huis en tegen veel lagere kosten. Ook mooi om te zien dat afgelopen seizoen pupillen van omliggende verenigingen – zoals OBW, SV Loo, Angerlo Vooruit en AVW’66 – aan de techniektrainingen deelnamen.

Waar de meeste commerciële voetbalscholen uitgaan van een serie van tien trainingen, werkt DVV met reeksen van vijf trainingen. Van Loon: “De reden hiervan is dat het geen sleur moet worden. F- en E-tjes krijgen aardig wat voor hun kiezen en onze ervaring is dat de spirit er vanaf de zesde training een beetje uitgaat. En dat is zonde. Volgens ons is het beter om dan later in het seizoen nog een reeks van 5 trainingen af te werken, als ze dat tenminste willen.”

De techniektraining voor E-pupillen vindt plaats op de vrijdagavond tussen 18.45 en 20.00 uur. De F-pupillen trainen op zondagochtend tussen 10.30 en 11.45 uur. De kosten voor vijf techniektrainingen bedragen voor DVV-leden € 27,50. Niet-leden betalen iets meer, € 35,-.

Voor aanmeldingen of informatie kunnen ouders een mail sturen aan dvvtechniekschool@upcmail.nl of contact opnemen met Frank van Huet op telefoonnummer 06-25414608.

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!