maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurTheater, muziek en cursussen in Het Musiater

Theater, muziek en cursussen in Het Musiater

Peter Pannekoek

Zacht van binnen

Vorig jaar was zijn eerste avondvullende theatervoorstelling ‘Zacht van binnen’ in een mum van tijd uitverkocht. Theaters, publiek en pers waren enthousiast en daarom zal Peter Pannekoek, bekend van De Wereld Draait Door, nog één seizoen langs de theaters gaan. ‘Zacht van binnen’ is een mix van comedy en theatrale vertelling. Het vertelt over angst en hoe angst het leven van de mens regeert. Maar wees niet bang. Het wordt een fantastische avond.

Donderdag 15 december 2016

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 18,50 incl. pauzedrankje

Rabobankzaal

 

Wëreldbänd

Slapstick try-out

De voorstelling SLÄPSTICK van de Wëreldbänd is een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones met zijn band, de Marx Brothers, de beroemde Zwiterse clown Grock en Mini & Maxi. In SLÄPSTICK zullen ze hun eigen draai geven aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel en Hardy. Bij de virtuoze, muzikale slapstick van de Wëreldbänd kom je gewoonweg ogen en oren tekort.

Woensdag 21 december 2016

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 19,50 incl. pauzedrankje

Rabobankzaal

 

Voor alle voetballiefhebbers!

Fifa Blatter try-out

Met Paul R. Kooij, Cees Geel, e.a.

Een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. Aan het hoofd stond jarenlang Sepp Blatter. Wie is deze man en wat drijft hem? Wij openen hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen en ontrafelen dit hedendaagse koningsdrama.

Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket, bekend van cabaretduo Van Houts en De Ket.

Vrijdag 6 januari 2017

Aanvang 20:15 uur

Prijs € 25,= incl. pauzedrankje

Rabobankzaal

 

In plaats van het oliebollenconcert!

Micheline Van Hautem & Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar

Brel & Brass

De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem gaat in ‘Brel & Brass’ de samenwerking aan met de Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar. Voor de pauze speelt dit orkest een instrumentaal programma, inclusief Brel-prelude. In het tweede deel is het de beurt aan Van Hautem, die met het orkest de mooiste, maar niet per se de bekendste liedjes van Brel brengt. zang: Micheline Van Hautem | bastrombone: Jos Jansen | m.m.v. de Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar

Zondag 8 januari 2017

Aanvang 15.00 uur

Prijs € 15,= incl. pauzedrankje

Rabobankzaal

 

Cursussen Kunstwerk! Het Musiater

 Masterclass door Linda Wagenmakers (vanaf 16 jaar)

Linda Wagenmakers heeft als musicalster een bijzondere staat van dienst! Met haar geweldige stem en performance bespeelt ze menig podium. Het Musiater biedt je nu de kans om samen met Linda je eigen zang- en presentatiekwaliteiten op een hoger niveau te brengen! Linda Wagenmakers zal bij Het Musiater een unieke masterclass geven. In 10 avonden van bijna twee uur zal er met een groep van maximaal 15 deelnemers gewerkt worden aan zangtechniek, interpretatie en presentatie.

Dus… pak deze kans en meld je snel aan! Houders van een Gelrepas kunnen deze cursus volgen met korting. De cursus start op maandag 16 januari 2017 van 20.15 uur tot 22.00 uur. De cursus gaat door mits er voldoende aanmeldingen zijn. Voor meer informatie en inschrijven kijk op www.hetmusiater.nl .

 

Liedbegeleiding op akoestisch gitaar (vanaf 18 jaar)
Heb je altijd al gedroomd van gitaar spelen? In deze cursus leer je in groepsverband de basisakkoorden spelen waarmee je moeiteloos elke popsong, folksong of evergreen van Bob Dylan tot Adele kunt begeleiden. Je dient zelf voor een gitaar te zorgen. We hebben een cursus voor beginners en een cursus voor cursisten met enige ervaring.
De eerstvolgende cursus start op 10 januari 2017. De cursus wordt gegeven op dinsdag van 18.30 – 19.15 (beginners) van 19.30 – 20.15 (vervolg) en van 20.15 – 21.00 (gevorderden).
* De cursus gaat door mits er voldoende aanmeldingen zijn.

 Op de foto: Micheline van Hautem

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties