Toneelvereniging Vol Animo Duiven speelt: ‘Vreemde kostgangers’

280 Views

Na een gedwongen pauze van vier jaar zal op 31 maart, 1 en 2 april de Duivense toneelvereniging Vol Animo het blijspel ‘Vreemde kostgangers’ spelen in de Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven. Op vrijdag- en zaterdagavond begint de voorstelling om 20.00 uur, op zondagmiddag om 14.30 uur.

De toneelvereniging vierde vorig jaar, in besloten kring, haar 60-jarig jubileum. Vanwege corona kon de geplande jubileumvoorstelling ‘Boeien’ niet doorgaan. Vanaf september 2022 hebben de leden de schouders gezet onder het nieuwe toneelstuk ‘Vreemde kostgangers’. Het belooft een mooie uitvoering te worden, met een lach en een traan. Als de zoon van de directrice een armlastig verzorgingshuis op een nogal onorthodoxe manier uit de problemen helpt, zijn de poppen aan het dansen. Er worden vreemde kostgangers in huis gehaald die de boel flink op stelten zetten. De pillenparade, die een centrale plek inneemt in het verzorgingshuis, geeft bijvoorbeeld aanleiding om de hoogbejaarde bewoners in heel andere sferen te brengen. Dit alles drijft het afdelingshoofd tot wanhoop. Het stuk kent veel hilarische momenten, maar er komen ook ontroerende passages voorbij. Het toneelstuk werd op maat voor Vol Animo geschreven door Rob van Vliet en is geregisseerd door Henk Katgert.

Kaartjes voor de toneelvoorstellingen kunnen in de voorverkoop voor €7,50 gekocht worden bij Eetcafé Bij de Buren, Sascha Dierentotaal en Theepaviljoen Horsterpark. Ze kunnen ook besteld worden door een mail te sturen naar info@volanimo.nl.       Aan de zaal kosten de kaartjes €8,00.

Groepsfoto is van ‘Fotografie Arthur van Leeuwen’.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!