zaterdag, april 13, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioTweede Streektochtfiets De Liemers

Tweede Streektochtfiets De Liemers

Zondag 28 juni a.s. vindt voor de tweede keer de Streekfietstocht De Liemers plaats. De eerste editie werd vorig jaar oktober gehouden. De organisatie is in handen van Mariska Willemsne en ’t Centrum Reijmer in Babberich. De route is anders dan in oktober, voert langs andere ondernemers met Liemerse producten en heeft met Stichting Leergeld De Liemers ook een ander goed doel.

’t Centrum Reijmer is ook nu weer het begin- en eindpunt zijn van de 35 kilometer lange tocht. De start is tussen 09.30 – 10.00 uur. Plaatsen die worden aangedaan zijn ’t Gelders Eiland, Jos Bolk Natuurkoeien en Kampschreur Kersen in Groessen, waar zondag 28 juni, het kersenfeest wordt gehouden. De laatste stop is bij Eet-lokaal in Zevenaar.

Streekdiner

De tocht wordt afgesloten met een streekdiner bij ’t Centrum Reijmer, waar alle producten die men de gehele dag gezien heeft, worden verwerkt zoals in een hedendaagse maaltijd. De Streekfietstocht kent voor de broodnodige spreiding verschillende routes. Wie slecht ter been is kan de route eventueel per auto afleggen, waarvoor aangepaste tijden gelden.

Kaarten voor de autoroute kunnen besteld worden via www.destreekfietstocht.nl. De ‘normale’ fietskaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Centrum Reijmer, CCOG Duiven, Tabaktief Leuven Zevenaar, ’t Gelders eiland Lobith en via de website. Kaarten voor de Streekfietstocht kosten €40,- per stuk. Dit is inclusief de ontvangst, de vier stops met uitleg bij de Liemers ondernemers en het streekdiner. Een deel van de opbrengst gaat naar het Stichting Leergeld de Liemers.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties