Feestweek Groessen gaat verder met Toto tributenight

172 Views

Het tweede weekeinde van de Feestweek Groessen begint vanavond (16 oktober) met de Toto TributeNight. De organisatie springt hiermee in op de toenemende belangstelling voor tribute-avonden.

Voor deze eerste editie is gekozen voor de band Totoly Live. De legendarische band Toto is al vaak gecoverd maar de zeven muzikale virtuozen van Totoly Live slagen erin om de muziek van Toto zó goed te benaderen dat je je bijna afvraagt of het wel live is. Naast het concert wordt er deze avond muziek uit de jaren 80-90 gedraaid.

Zaterdag 17 oktober staat het Maisfeest op het programma. Met ook dit jaar de feestband Hike op het podium. Hike is bij Radio 538 al enige jaren op rij uitgeroepen tot de ‘Populairste Feestband van Nederland’.

Tenslotte houdt Feestweek Groessen zondag 18 oktober een grootse bazaar & vlooienmarkt. De enorme feesttent zal die dag uitpuilen met allerlei mooie, tweedehands, maar ook nieuwe spullen. Veel kraamhouders, van dichtbij tot ver buiten de Liemerse grenzen stallen hun waar uit tussen 10.00 en 16.00 uur.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!