Uitgestelde Algemene Leden Vergadering (ALV) CV de Deurdreiers Groessen

108 Views

Online vergadering op de 11e van de 11e

Op woensdag 11 november beleeft carnavalsvereniging De Deurdreiers een primeur. De leden worden uitgenodigd om digitaal deel te nemen aan de uitgestelde Algemene Ledenvergadering. Op 6 oktober was de reguliere vergadering afgelast vanwege de Corona maatregelen. Om het toch door te laten gaan wordt het nu geheel corona-proof georganiseerd.

Voorafgaand aan de vergadering wordt de bestuursverkiezing gehouden. Voor deze gelegenheid is het KDO-gebouw (Commendereijstraat 20 te Groessen) geopend, daar wordt een ‘verkiezingsstraat’ ingericht:  uitreiking stembiljet, het stemmen zelf en het deponeren in de stembus. Dit gebeurt tussen 18:30 en 19:30 uur.

Om 20:00 start het bestuur de vergadering via Microsoft Teams. Leden die zich melden via secretaris@deurdreiers.nl ontvangen uiterlijk 10 november een link om deel te nemen aan de vergadering.

In de vergadering zal de uitslag van de bestuursverkiezing bekend worden gemaakt. Drie bestuursleden Marcel Willemsen, Carla Hakvoort en Geert Smits zijn herkiesbaar, en Ralf Diesvelt is door het bestuur voorgedragen om als voorzitter te worden gekozen als opvolger van Kristy Leenders.

 

OP DE FOTO: Een jaar geleden in november tijdens de prinswisseling. Prins Thijs (Steentjes) de 1e in het midden met zijn Adjudant  Jelle Roordink tussen de bestuursleden v.l.n.r. Geert Smits, Ralf Diesvelt, Kristy Leenders, Carla Hakvoort, Willy Driessen en Marcel Willemsen.

FOTOGRAAF: Eddy de Wild

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!