Vier dagen kermis in Didam

163 Views

Didam viert het tweede weekend van oktober weer de kermis. Op zaterdag begint het feest bij Jan&Jan met Sjieke Bazen en Superzeroes. Zondag staat Zanger Kafke op het podium bij Partycentrum Plok.

Sjieke Bazen en Superzeroes openen de oktoberkermis op zaterdagavond bij Jan&Jan. Sjieke Bazen breken gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks ieder festival en iedere tent af. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! Geboren feestbeesten gegoten in een Sjiek jasje! Met Superzeroes ga je terug naar de tijd van Hyves, TMF & MSN. De jongens van Superzeroes nemen je mee in hun tijdmachine!

Zanger Kafke is bekend van hits als ‘Springen’ en ‘Kermis tot Carnaval’. Wat eerder begonnen is als een grap, is uitgelopen tot een waar spektakel.

Op kermismaandag is het de beurt aan La Fuente. La Fuente heeft al op menig festival over heel de wereld gestaan en geen feest is hem te gek. De laatste kermisdag, dinsdag 15 oktober, wordt er gestart bij Jan&Jan met DJ, zanger en entertainer Henri van Vossen. Vanuit hier rijdt de plokomotief in de middag naar Plok, waar Summerland, dJAMES en Roel Staarink zorgen voor de muzikale omlijsting.

Kaartjes zijn te bestellen op www.diemsekermis.nl Kijk voor meer informatie op de websites www.janenjan.com en www.plok.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!