Vijftig jaar ‘oer-Liemers College’: tijd voor een reünie

767 Views

Het Liemers College bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een reünie op locatie Heerenmäten op 10 oktober 2015. Het programma bestaat uit een middag waar vele herinneringen worden opgehaald en vele nieuwe worden gemaakt. Foto’s, toneel, muziek en lekker eten en drinken brengen de reünisten de gezellige sfeer van het ‘oer-Liemers College’. Inschrijven kan via de website www.heerenmaten50.nl.

In 1965 ontstond het Liemers College in eerste instantie als dependance van het Thomas à Kempiscollege in Arnhem. Vanuit de barakken aan de Guido Gezellestraat en het Juvenaat in Zevenaar, verhuisde de school in 1980 naar het gebouw aan de Heerenmäten. We zijn inmiddels groter dan ooit en verdeeld over meerdere locaties. De oorspronkelijke school HBS/Gymnasium, later havo/vwo/Gymnasium bestaat dit jaar 50 jaar.

Deelnemen aan de reünie kost €17,50, met lunch en drank inbegrepen. Inschrijven gaat via de website www.heerenmaten50.nl. Door in te schrijven kunt u aan de hele middag deelnemen, van lunch tot en met de borrel. Na de borrel is het mogelijk om op eigen gelegenheid met oud-klasgenoten en/of collega’s in Zevenaar uit eten te gaan. Vier lokale restaurants bieden speciale reünisten-menu’s aan. Meer informatie is te vinden op de site of neem contact op via heerenmaten50@gmail.com. We zijn tevens te volgen op facebook.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!