donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenVolleybalvereniging Reflex zoekt nieuwe leden

Volleybalvereniging Reflex zoekt nieuwe leden

Volleybalvereniging Reflex uit Duiven is op zoek naar nieuwe leden. De volleybalsport wordt in Nederland steeds populairder, zeker na de recente successen van het Nederlands damesvolleybalteam dat tijdens de Olympische Spelen in Rio, net naast de medailles greep.

Reflex is een club, waar je zowel prestatiegericht als recreatief kunt voetballen. Volleybal is goed voor uw lichaam en geest en je kunt het tot op hogere leeftijd volhouden. Bij Volleybalvereniging Reflex in Duiven ben je van harte welkom om lid te worden, het geeft bovendien een hoop gezelligheid op trainingsavonden en wedstrijddagen. De website van Reflex laat alle mogelijkheden zien om in teamverband regelmatig een balletje te slaan. Reflex heeft zowel bij de pupillen als jeugd jongens en meisjes teams. Senioren (m/v) kunnen terecht bij competitie (11) en recreanten(3) teams.

Triominos

Je hebt uitgebreid de kans om kennis te maken. Reflex hanteert de stelregel dat je gedurende de eerste drie trainingen gratis kunt meespelen, zodat je een goede indruk krijgt van de sfeer, de teamgeest, de inzet, de (in)spanning en het plezier van het volleyballen. De club werkt haar wedstrijden en trainingen af in sporthal Trimonos en het Huis van Droo. Alles onder deskundige leiding van een aantal trainers.

De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 22.30 uur. De competitieteams spelen op zaterdag. Geinteresseerden kunnen voor informatie tertecht bij de volgende contactpersonen:

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties