Volleybalvereniging Reflex zoekt nieuwe leden

593 Views

Volleybalvereniging Reflex uit Duiven is op zoek naar nieuwe leden. De volleybalsport wordt in Nederland steeds populairder, zeker na de recente successen van het Nederlands damesvolleybalteam dat tijdens de Olympische Spelen in Rio, net naast de medailles greep.

Reflex is een club, waar je zowel prestatiegericht als recreatief kunt voetballen. Volleybal is goed voor uw lichaam en geest en je kunt het tot op hogere leeftijd volhouden. Bij Volleybalvereniging Reflex in Duiven ben je van harte welkom om lid te worden, het geeft bovendien een hoop gezelligheid op trainingsavonden en wedstrijddagen. De website van Reflex laat alle mogelijkheden zien om in teamverband regelmatig een balletje te slaan. Reflex heeft zowel bij de pupillen als jeugd jongens en meisjes teams. Senioren (m/v) kunnen terecht bij competitie (11) en recreanten(3) teams.

Triominos

Je hebt uitgebreid de kans om kennis te maken. Reflex hanteert de stelregel dat je gedurende de eerste drie trainingen gratis kunt meespelen, zodat je een goede indruk krijgt van de sfeer, de teamgeest, de inzet, de (in)spanning en het plezier van het volleyballen. De club werkt haar wedstrijden en trainingen af in sporthal Trimonos en het Huis van Droo. Alles onder deskundige leiding van een aantal trainers.

De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 22.30 uur. De competitieteams spelen op zaterdag. Geinteresseerden kunnen voor informatie tertecht bij de volgende contactpersonen:

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!