dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenWarm Winter Concert eerste optreden Singing Harmony

Warm Winter Concert eerste optreden Singing Harmony

Op zaterdagavond 17 december presenteert Singing Harmony zich voor het eerst voor het Duivense publiek. Het koor van Liemers Harmonie Duiven laten tijdens het Warm Winter Concert van zich horen.

Na een jaar repeteren gaan de zangers en zangeressen van de Duivense muziekvereniging samen met het harmonieorkest een prachtig concert uitvoeren. “We hebben gezamenlijke stukken en presenteren ons ook apart van elkaar,” aldus Marjan van Huet van de concertcommissie. “We spelen echte kerstklassiekers, maar het programma is ook uitgebreider met muziek van deze tijd.”

De uitvoeringslocatie is ’t Muziekhuus aan de Visserlaan. Van Huet: “We kleden ons gebouw sfeervol aan en maken gebruik van alle mogelijkheden die het heeft.”

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met koffie of thee. Om 19.30 uur start het concert. Na afloop is er tijd om elkaar fijne feestdagen toe te wensen.

Er is beperkt plaats in ’t Muziekhuus. Kaarten, à 6 euro, kunnen daarom gereserveerd worden via de website van de vereniging: www.liemersharmonie.nl

 

Foto; Liemers Harmonie Duiven tijdens Lenteconcert

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties