Warm Winter Concert eerste optreden Singing Harmony

104 Views

Op zaterdagavond 17 december presenteert Singing Harmony zich voor het eerst voor het Duivense publiek. Het koor van Liemers Harmonie Duiven laten tijdens het Warm Winter Concert van zich horen.

Na een jaar repeteren gaan de zangers en zangeressen van de Duivense muziekvereniging samen met het harmonieorkest een prachtig concert uitvoeren. “We hebben gezamenlijke stukken en presenteren ons ook apart van elkaar,” aldus Marjan van Huet van de concertcommissie. “We spelen echte kerstklassiekers, maar het programma is ook uitgebreider met muziek van deze tijd.”

De uitvoeringslocatie is ’t Muziekhuus aan de Visserlaan. Van Huet: “We kleden ons gebouw sfeervol aan en maken gebruik van alle mogelijkheden die het heeft.”

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met koffie of thee. Om 19.30 uur start het concert. Na afloop is er tijd om elkaar fijne feestdagen toe te wensen.

Er is beperkt plaats in ’t Muziekhuus. Kaarten, à 6 euro, kunnen daarom gereserveerd worden via de website van de vereniging: www.liemersharmonie.nl

 

Foto; Liemers Harmonie Duiven tijdens Lenteconcert

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!