Wethouder legt samen met bewoners fundament nieuwe woning

109 Views

Twee toekomstige bewoners leggen dinsdagmiddag 16 juni samen met wethouder Anja van Norel-Hansen het fundament voor hun nieuwe woning. De starthandeling voor de bouw van de zeventien woningen vindt plaats op de bouwlocatie aan het Nieuwkamppad in Buurtschap de Bem in Groot Holthuizen.

Het nieuwbouwproject bestaat uit de bouw van twaalf huurwoningen aan het Nieuwkamppad voor Baston Wonen en vijf koopwoningen aan het Ossenkamppad. De huurwoningen zijn onder dezelfde architectuur ontwikkeld als de reeds gebouwde koopwoningen. De huurwoningen zijn inmiddels verhuurd. Naar verwachting worden de woningen eind van het jaar opgeleverd. Ook alle  koopwoningen zijn verkocht.

Het project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeente Zevenaar, Baston Wonen en Bemog Projectontwikkeling B.V. De woningen worden gerealiseerd door Nikkels Bouwbedrijf bv.

Groot Holthuizen, de nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar, verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadsgemakken van Zevenaar.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!