vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgZegers Bouw neemt Jansen Gendringen over

Zegers Bouw neemt Jansen Gendringen over

Zegers Bouw neemt aannemingsbedrijf Jansen Gendringen over. Een deel van het personeel verhuist mee. Zegers Bouw, met vestigingen in Ede en Arnhem, sluit de bestaande vestiging van Jansen in Gendringen en opent in Doetinchem haar derde vestiging en voldoet hiermee aan haar doelstelling het werkgebied te vergroten richting oost-Nederland.

Zegers Bouw is volop actief in de Liemers. In Westervoort wordt bijvoorbeeld de laatste hand gelegd aan appartementencomplex Het Forum (zie artist impression), terwijl deze week bekend werd dat Zegers Bouw in Zevenaar naast Het Musiater appartementen gaat bouwen.

Aannemingsbedrijf Jansen in Gendringen werd vorige week failliet verklaard door de rechter in Zutphen. Bij het bedrijf werken 27 mensen. De afgelopen dagen voerde curator Tian Herstel van JPR Advocaten gesprekken met Zegers Bouw. Vandaag werd de overname bezegeld. Tot het einde van het jaar zal men nog op de vertrouwde locatie in Gendringen blijven waarna Zegers zich in Doetinchem gaat vestigen.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties