zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioZegers bouwt appartementen naast Musiater Zevenaar

Zegers bouwt appartementen naast Musiater Zevenaar

Naast Het Musiater in Zevenaar wordt een nieuw appartementencomplex ontwikkeld met negen ruime koopwoningen en een luxe penthouse. Het College van Zevenaar heeft voor de ontwikkeling een overeenkomst getekend met Zegers Bouw. Architect is de Zevenaarder John Olie.

De gemeente Zevenaar start de procedure om het bestemmingsplan aan te passen. Op dit moment is de locatie nog in gebruik als parkeer- en camperplaats. Het idee voor het appartementencomplex maakt al jaren onderdeel uit van de visie voor het centrum. De gemeente en Zegers zijn dan ook verheugd om het project uit te voeren.

Naar verwachting kan rond de zomer van 2016 gebouwd worden. Voordat de vergunning verleend kan worden, moet eerst de bestemmingsplanprocedure zijn afgerond.

Op woensdag 28 oktober vindt er in het Musiater een inloopavond plaats voor omwonenden en belangstellenden. Tijdens deze avond worden zij geïnformeerd over de plannen en horen we ook graag hoe zij tegenover de plannen staan. De gemeente Zevenaar organiseert deze bijeenkomst samen met Zegers Bouw.

Foto: Joint Origin

OOK INTERESSANT?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties