vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurZomeractie 4=5 in Filmhuis Zevenaar

Zomeractie 4=5 in Filmhuis Zevenaar

Tussen 1 juli en 31 augustus krijgt u aan de kassa van Filmhuis Zevenaar per persoon een kaart en per film 1 stempel; een volle kaart levert u een gratis voorstelling op, die u kunt bezoeken t/m 30 september.

In de periode van 13 t/m 19 juli worden in Filmhuis Zevenaar de volgende films vertoond:

DANCER over de adembenemend balletdanser en Bad Boy Sergei Polunin. Dancer biedt een unieke kijk in het leven van een complexe jongeman, die eigenhandig een online hit van het ballet wist te maken. Hij heeft het ballet zoals we het kennen volledig weten te veranderen en naar een ander niveau getild. Maar tegen welke prijs? Is het mogelijk je ooit nog vrij te voelen als je het meest waardevolle bezit van de balletwereld bent? Di 18/7 14:30u.

HET VERLANGEN is een inktzwarte komedie over het uitgeverswereldje. Een noodlijdende uitgeverij verzint wisseltruc en koppelt de sexy maar abominabele schrijfster Brigitte (Chantal Janzen) aan een briljante roman, geschreven door de weinig appetijtelijke kluizenaar (Peter Bolhuis). Do 13/7 , za 15/7 20:15u.

A STREET CAT NAMED BOB. Wegens succes geprolongeerd. Soms zijn negen levens nodig om er één te redden. Hoe onwaarschijnlijk de vriendschap tussen James Bowen en straatkat Bob ook mag zijn, het is wel degelijk een waar gebeurd verhaal. En nog mooier: Bob de kat speelt zichzelf! Vrij 14/7, di 18/7 20:15u en ma 17/7 14:30u.

MOONLIGHT kreeg een Oscar voor beste film. Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami en drie periodes volgt uit het leven van Chiron, een jonge Afro-Amerikaan die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. Ma 17/7, wo 19/7 20:15u.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties