zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen5 jaar Filmhuus Westervoort

5 jaar Filmhuus Westervoort

Nu de corona maatregelen versoepeld zijn is er weer elke eerste donderdag van de maand een mooie film te zien bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg. Donderdag 3 maart wordt een ontroerende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertoond: ´Envole-Moi´. Daarnaast wordt het vijfjarig bestaan van de stichting gevierd.

Over de film

Het leven is voor de 25-jarige Thomas één groot feest zonder consequenties. Voor zijn vader, de hartchirurg dokter Reinhard, is de maat vol. Hij dwingt Thomas om de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige hartziekte en zijn leven bestaat uit naar school gaan en regelmatige ziekenhuisopnames. De twee jongens met totaal verschillende levens ontwikkelen een unieke vriendschap die hun levens voor altijd verandert.

Programma
Vanaf 19.30 bent u welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Tickets
Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden op www.filmhuuswestervoort.nl voor € 5,- per stuk. Uw plaats wordt dan tot 19.45 uur bezet gehouden.

Bijgaand beeldmateriaal komt van  WW Entertainment.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties