maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenPresentatie Brian Kabbes bij Groei & Bloei -Liemers-

Presentatie Brian Kabbes bij Groei & Bloei -Liemers-

Op maandag 14 maart 2022 start Groei & Bloei Liemers haar activiteiten weer op, met een lezing van Brian Kabbes met als thema; ‘Nieuwe vaste planten’.
Het tuinplanten assortiment is de laatste jaren danig in beweging. Vaste planten zijn hierop geen uitzondering. Vele nieuwe soorten en rassen worden op ons losgelaten. Toch blijken dit niet altijd de beloofde verbeteringen te zijn.

En daarom zijn wij gestart met een lezing om dit duidelijk te maken.

Het programma bestaat uit een inleiding, een korte beschrijving van Brian’s kwekerij, gevolgd door een uitgebreide voorstelling van het nieuwe sortiment en de wijze waarop zij deze verkrijgen. Ter afsluiting van het gedeelte maken wij met zijn allen aan de hand van dia’s een wandeling door het jaar. Na de pauze zullen een aantal plantenportretten de revue passeren. Het gaat hierbij om planten kriskras uit het assortiment, waarover om welke reden dan ook iets opmerkelijks te vertellen valt. Aan het eind van de avond kan iedereen bewust kiezen voor een bepaalde plant op de juiste plek in de tuin voor het meeste plezier!
De presentatie start om 20 uur en wordt gehouden in zalencentrum Staring, Grietakkers 3 te Zevenaar. Leden en niet-leden zijn van harte welkom!
Entree: €2,00 voor leden en introducés en €5,00 voor niet-leden incl. koffie/thee en lot voor loterij.

 

 

Kwekerij Kabbes

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties