zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenCarNaCoronaBal; een gezellig 'kleintje Carnaval' voor iedereen

CarNaCoronaBal; een gezellig ‘kleintje Carnaval’ voor iedereen

Dit jaar geen groots, dagenlang carnaval. Maar zéker wel feest! Op zaterdag 26 februari is er bij De Nathalzen het CarNaCoronaBal. Een verkleedfeest voor jong én oud. Voor mensen die nog wat huiverig zijn om al dicht op elkaar te staan én voor mensen die toe zijn aan onvervalste gezelligheid met elkaar.

Heb je zin in een leuk praatje met anderen, maar zit je nog niet te wachten op een polonaise? Dat snappen we best. Het CarNaCoronaBal in schuttersgebouw Willem Tell begint daarom om 13.00 uur met een gezellig samenzijn. Je zit aan tafel, krijgt van De Nathalzen een kop koffie of thee en wat lekkers aangeboden. Op de achtergrond draait Williams Music Express muziek. Tegen 14.00 uur kun je de zaal rustig via de achterzijde verlaten indien je drukte liever mijdt.

  • Dit eerste deel is enkel voor degenen die zich (nog) niet comfortabel voelen bij het idee een groots feest te vieren.

Rondom 14.00 uur schakelen we een tandje bij en beginnen we aan een feestje dat zich in de eerste twee uur vooral op de jeugd richt. We installeren bijvoorbeeld het jeugdkabinet, dat een dag eerder op de Bernadetteschool is onthuld. Daarna vieren we een heerlijk, typisch Loos feestje, zoals we dat gewend waren van vóór corona – eindelijk mag het weer! Uiteraard geldt dat we dat in carnavalsstijl doen, dus verkleed.

Het CarNaCoronaBal biedt plaats aan maximaal vijfhonderd bezoekers. In eerste instantie bieden we onze leden (+ kinderen tot 16 jaar van onze leden) voorrang bij toegang tot de zaal, tussen 14.00 en 15.00 uur. Neem hiervoor je persoonsgebonden ledenpas en een geldig legitimatiebewijs mee. Zijn er na 15.00 uur nog onbezette plaatsen? Dan laten we met veel plezier ook anderen toe. De entree voor niet-leden is 10,00 euro. Het feest duurt tot 19.00 uur.

We hopen er met het CarNaCoronaBal een gezellig feestje voor iedereen van te maken. Want daar zijn we na twee carnavalloze jaren zeker aan toe. Tot op zaterdag 26 februari in schuttersgebouw Willem Tell in Loo!

 

Foto; het huidige ‘kabinet’ Prinses Edith, Adjudant Willy

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties