‘Klantcontact maakt me erg blij’

36 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Marian Walravens. Ik heb drie kinderen en woon in Spijk. Daar bevindt zich ook Zuivelboerderij Hof zum Walde, waar ik werk. Ik ben winkelmedewerker en maak de zuivel, samen met boerin Esther Stam.”

Werk?
“Ik ben hier toevallig komen werken! Ik kende Esther al van de basisschool waar onze kinderen naartoe gingen. Toen ik een keer vla ging halen bij Hof zum Walde en ik Esther met een ‘ontplofte kop’ zag staan, heb ik mijn hulp aangeboden. Omdat de kinderen door corona toen thuis zaten, kon ze dat wel gebruiken! Zo gezegd zo gedaan en twee weken later stond ik zuivel te maken. Daarna ben ik eigenlijk niet meer weggegaan. Het maken van zuivel, zoals vla, yoghurt, chocolademelk en kwark is erg leuk om te doen. Later ben ik ook in de winkel zelf gaan staan. Het klantencontact maakt me altijd erg blij.”

Vrije tijd?
“In de weinige vrije tijd die ik heb, gaan mijn man en ik er vaak op uit. Het is heerlijk om even te toeren met de auto.”

De Liemers?
“Ik woon nu ruim acht jaar in Spijk en de omgeving is me nog steeds niet gaan vervelen. De Liemers is erg mooi.”

Mooiste plekje?
“Ik ga heel graag naar de Rijn, die vlak langs Spijk loopt. Aan de ene kant heb je het woelende water, aan de andere kant zie je de Eltenberg. Het is heerlijk rustgevend.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!