maandag, december 11, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenAfgelopen 7 november heeft Pisa deelgenomen aan de Carpigiani Gelato Challenge in...

Afgelopen 7 november heeft Pisa deelgenomen aan de Carpigiani Gelato Challenge in Breda. Dit is een Nederlands Kampioenschap voor ambachtelijke ijsbereiders.

Jarusha Jansen (Patissier bij Pisa) en Coco Strijbosch (Eigenaresse en ijsspecialist van Pisa) hadden de opdracht om de jury te overtuigen dat zij het lekkerste ijsje hadden bereid. De jury keek naar smaak, structuur, creativiteit en verbale-, esthetische presentatie.

Samen hadden ze een herfstig ijsje bereid voor de jury genaamd ‘Spicy Cozy Orange’. Als basis een Liemers room-ijsje (met melk van HippeKoeien in Didam) geïnfuseerd met sinaasappel en kardemom met daarbij een variegato van sinaasappel en speculaas en een crumble van pure chocolade, hazelnoot en speculaas. En met trots mogen ze vertellen dat ze hierbij 4e van Nederland zijn geworden!

Strijbosch: ‘We zijn hartstikke blij en trots. Vooral omdat dit onze eerste keer is dat we deelnemen aan deze wedstrijd. Volgend jaar doen we weer mee en gaan we zeker voor de top 3, het scheelde namelijk maar 0,1 pt met de nummer 3 dus podium moet haalbaar zijn!’

De dames hebben bijna geen tijd om deze uitslag te vieren want ze moeten nu aan de slag om alle chocoladeletterbestellingen af te krijgen.

Jansen: ‘Het was een mooie ervaring, maar nu mogen we weer met de chocolade aan de slag.’

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties