Afwisselend open podium in de Gasthuiskerk

6 Views

Na een oproep in de regionale media hebben zich bij Gasthuiskerk Doesburg meerdere artiesten en bands gemeld voor het open podium van zondag 6 juni om 14.30 uur. Na de versoepelingen van afgelopen week werd besloten om de deelname aan de Doesburgse Culturele Zondag, waarvan de livemuziek op zondagmiddag een onderdeel is, door te laten gaan.

Programma

Tijdens dat open podium brengen zangeres Astrid Volckerick en gitarist Frans van Keep een gevarieerd programma met jazzballads, jazzy Franse chansons en Braziliaanse bossanova. Volckerick zingt in het Engels, Frans en Braziliaans-Portugees. Bij enkele van de Braziliaanse nummers draagt zij bij wijze van intro een vertaling voor in het Nederlands.

Vrij en ongeketend

Violist, zanger en gitarist Eddie Solomon is klassiek geschoold, maar beweegt zich vrij en ongeketend door het muzikale landschap, met blues, rock, jazz, avantgardistische en improvisatiemuziek. Solomon zingt voornamelijk in het Nederlands en is beïnvloed door de muziek van artiesten als Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors.

Zondag 6 juni | 14.30 uur | Toegang gratis

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!