vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenBel Canto zingt in kerstsfeer

Bel Canto zingt in kerstsfeer

De “Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk” organiseert ook dit jaar weer een prachtig kerstconcert met medewerking van het koor “Bel Canto” uit Westervoort. Zij zongen al eerder in deze kerk en toen zat de kerk vol!!

Deze algemene gemengde zangvereniging werd op 11 januari 1960 opgericht en zingt vierstemming van licht klassiek tot musical en moderne muziek zoals gospels en  volksliedjes. Maar deze keer heeft het koor kerstmuziek op het programma staan.

U bent van harte welkom in de Werenfriedkerk te Westervoort (kleine kerkje) en het concert begint om 15.00 uur tot 17.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur! 

De entree bedraagt via de site (vrienden-werenfriedkerk.nl) en in de voorverkoop bij Cigo € 10,=. Aan de deur: € 12,50,=. Voor vrienden en introducee € 7,50. Koffie en thee gratis op vertoon van uw kaartje. In de  pauze wordt er tegen betaling glühwein en fris geschonken.  

Als u alvast in de kerstsfeer wil komen dan is dit concert een aanrader! Zet de datum vast in uw agenda en kom genieten!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties