Boeiende avond MKB Zevenaar over crowdfunding

86 Views

Hoe schakelen we het grote publiek in om onze dromen te verwezenlijken? Die vraag stond dinsdag 13 oktober centraal tijdens de thema-avond van MKB Zevenaar over crowdfunding.

Careza De Kroon in Oud-Zevenaar vormde het sfeervolle decor voor een boeiende avond. Het probleem is duidelijk. Nu banken steeds moeilijker hun portemonnee trekken, moeten we op zoek naar nieuwe manieren van financiering. Crowdfunding is er zo één. Steeds meer ondernemers kiezen voor deze manier van financieren. Vanuit diverse invalshoeken werd dit thema uitgelegd. Specialisten Frank Jongejan en Karel Rietdijk verhaalden vooral over de verschillende platforms die er voor crowdfunding bestaan en aan welke zaken je moet denken als je hier voor kiest.
Ervaringsdeskundige Toon Berends van Stadsbrouwerij Wittenburg deelde zijn eigen ervaringen met betrekking tot crowdfunding. Hij koos voor verschillende financieringsopties bij de totstandkoming van de Stadsbrouwerij en met crowdfunding lukte het hem om 35.000 euro bij elkaar te krijgen. Hij gaf een mooi inkijkje in de kansen, maar ook de bedreigingen van deze financieringsvorm.
De avond werd afgesloten met een hapje en drankje.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!