maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurSchrijver Max van Olden, geboren in Zevenaar, te gast bij Rebers

Schrijver Max van Olden, geboren in Zevenaar, te gast bij Rebers

Schrijver Max van Olden, geboren in Zevenaar, komt op 24 oktober tussen 14 en 15 uur naar boekhandel Rebers Boek en Buro om zijn thriller ‘Lieve Edelachtbare’ te signeren en zijn lezers te ontmoeten.

Max van Olden is geboren en getogen in Zevenaar, hij deed daar in 1992 eindexamen aan het Liemers College,  waarna hij rechten studeerde. Inmiddels werkt hij als advocaat in Amsterdam, gespecialiseerd in auteurs- en portretrecht. Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambo Anthos zijn debuutwerk – de literaire thriller ‘Lieve edelachtbare’.

Lieve edelachtbare laat zien wat het betekent om te werken in de harde afrekencultuur van het strafrecht – en wat er gebeurt als iemand het recht in eigen hand neemt. In een vloeiende stijl geeft Max van Olden ons een kijkje achter de schermen. De inhoud:

Luna staat aan het begin van een veelbelovende carrière als strafpleiter bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Bij Kratz&Kratz worden haar overvolle dagen gevuld met het bestuderen van strafdossiers en het schrijven van pleitnota’s voor haar zittingen bij de rechtbank. Haar vriend Tobias zit werkloos thuis, wat ervoor zorgt dat hun relatie onder druk komt te staan. Als Luna na een ruzie een nacht met iemand anders doorbrengt, realiseert ze zich niet dat ze hiermee alles op het spel zet.

Foto: Lawrence Mooij

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties