maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioClubkasbijdrage uitgereikt op workshopavond verenigingen

Clubkasbijdrage uitgereikt op workshopavond verenigingen

Donderdag 16 april jl. is de clubkasbijdrage 2015 uitgereikt op de workshopavond voor verenigingen. Deze bijdrage wordt uitgereikt door de Liemers, helemaal goed! aan verenigingen die de Liemers op een ludieke en opvallende wijze promoten. De workshopavond wordt twee keer per jaar georganiseerd om verenigingen te inspireren, verbinden en ondersteunen. Ditmaal stond de avond in het thema van: ‘Hoe kom ik in de krant?’

De deelnemers werden verwelkomd door campagne coördinator Bastiaan Overeem onder het genot van een kopje koffie of thee. Bastiaan opende de avond door de verenigingen uit te leggen waarom de Liemers, helemaal goed! bestaat en hoe verenigingen kunnen bijdragen aan de promotie van de Liemers. Tijdens de workshop stond het schrijven van een goed persbericht centraal. De do’s en don’ts bij het schrijven van een persbericht werden door twee experts uitgelegd. Kees Verschuuren van dagblad De Gelderlander en Sjoerd Geurts van Geurtsmedia gaven enkele voorbeelden van manieren hoe verenigingen in de krant kunnen komen.

 

Clubkasbijdrage

Na afloop van de workshop werd door de wethouder Anja van Norel (gemeente Zevenaar) de clubkasbijdrage uitgereikt. Verenigingen die trots zijn op de Liemers en dit laten zien door de Liemers, helemaal goed! te promoten maakten kans op een bijdrage voor de clubkas. De derde prijs werd in de wacht gesleept door scouting Subanhara Liemersgroep en de tweede prijs door CV De Deurdreiers. De eerste prijs ter waarde van € 500,- werd gewonnen door duikteam Sub Aqua Libera uit Lobith. “Het was een gezellige en leerzame avond. We hebben een jaar lang ons uiterste best gedaan om het logo van DLHG onder de aandacht te brengen. We zijn dan ook super blij en trots dat we de 1e prijs in ontvangst mochten nemen. “, aldus Angela Bergsma, PR en sponsoring van Sub Aqua Libera.

 

Volgende workshop

De volgende workshop zal op donderdag 15 oktober plaatsvinden. Deze workshop staat in het teken van Social. Dat is meer dan alleen sociale media. Ook de omgang van vrijwilligers van verenigingen met zowel potentiële als huidige leden komt aan bod. Leden van alle verenigingen uit de Liemers zijn hier van harte welkom.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties