Concert harpiste Regina Ederveen

20 Views

Zevenaar – In “A Celtic dream” bespeelt harpiste Regina Ederveen haar prachtige keltische harp, gebouwd uit puur walnoot hout. De fluwelen klanken en ijle boventonen verbeelden natuurlijke sferen. Regina neemt de luisteraar mee op een reis door de laten Middeleeuwen, waarin ze als rondreizend harpist koningen en knechten ontmoet en haar verhalen, gebaseerd op ware feiten, afwisselt met vooral veel harp solo muziek. Het concert vindt plaats in het Filmhuis.
Zondag 10 november 2019 Filmhuis Zevenaar, Wittenburgstraat 14, 6901 AN  Zevenaar. Aanvang: 11.00 uur. Toegang €11,- (donateurs €9,-).
———————-
Foto: harpiste Regina Ederveen
Fotograaf K. Maaswinkel, foto rechtenvrij te plaatsen.

Regina Ederveen is een gepassioneerd harpiste, die met plezier en met expressie haar gouden harp en haar Keltische harp bespeelt. Regina is afgestudeerd met hoge onderscheiding aan het conservatorium. Behalve dat zij actief is als solo harpiste, treedt ze veel op met koren, als begeleidster en in kamermuziekverband. Ze heeft meerdere soloprogramma’s. Regina maakte meerdere cd’s, waaronder drie solo-cd’s en cd’s met fluit, orgel, piano. Zie ook: www.reginaederveen.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!