maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioEvenementenDoorstart Jong van Hart

Doorstart Jong van Hart

Muziek voor oudere jongeren


Begin maart van dit jaar ging ‘Jong van Hart’ van start. Dit project is een reeks muzikale bijeenkomsten voor ‘oudere jongeren’ onder begeleiding van muzikant Paul Mulder.
Helaas gooide de lockdown roet in het eten, maar er komt een frisse doorstart. Vanaf woensdagochtend 28 oktober a.s. wordt er in Duiven en Westervoort weer gezongen, uiteraard volgens de dan geldende RIVM-richtlijnen.

 

Het project ‘Jong van Hart’ is een deelproject van ‘Eindeloos musiceren’ dat vijf jaar geleden in het leven is geroepen door het Cultuur- en Erfgoedpact De Liemers, in samenwerking met Kunstwerk! en de gemeentes Zevenaar, Duiven en Westervoort. Het project is bedoeld voor zangliefhebbers die niet meer zo piep zijn, maar nog wel jong van hart.

 

Voor veel ouderen zal ‘Jong van Hart’ een gezellig wekelijks uitje worden. Zangtalent is niet nodig. Muzikaal begeleider Paul Mulder beschrijft het als volgt: “Wij willen graag dat mensen vooral gaan zingen vanuit hun hart, gewoon omdat ze het leuk vinden. Bij ‘Jong van Hart’ zal het repertoire divers zijn, van Tina Turner tot Boudewijn de Groot, de beste liedjes uit de rijke pophistorie. Als je een muziekinstrument bespeelt is dat een heel mooie aanvulling, maar zeker niet noodzakelijk. We gaan er in ieder geval een gezellig en muzikaal samenzijn van maken.’

In 12 weken tijd zal er gewerkt worden naar een sfeervolle, laagdrempelige eindvoorstelling.
De groep in Duiven is inmiddels vol, maar in Westervoort zijn er nog enkele plekken.
De bijeenkomsten zijn elke woensdag ochtend (van 28 oktober 2020 tot en met 27 januari 2021) van 11.30 tot 12.30 uur in het Kulturhus te Westervoort.

Aanmelden voor deze gratis muzikale bijeenkomsten kan door te mailen naar paul.mulder@hetnet.nl

of te bellen naar 0316-334349.

 

Foto: Ilse Lambert

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties