Watervrienden Didam bedankt zijn leden

90 Views

Deze week heeft de Watervrienden Didam zijn leden bedankt voor hun steun en begrip in de afgelopen tijd. Alle leden kregen een verrassingspakket met producten van lokale ondernemers.

Onze leden hebben in de maanden maart tot en met mei niet meer kunnen zwemmen door de corona-maatregelen. Toch hebben onze leden in die periode gewoon hun contributie betaald. En toen er weer gezwommen kon worden in kleine groepjes waren ze zo flexibel om op andere uren te komen zwemmen. Daarnaast hebben onze leden ons volledig gesteund in de strijd voor behoud van een zwemvoorziening in Didam. Zij zijn massaal lid gebleven en dat geeft ons als vereniging een warm gevoel. Daar doe je het voor als vereniging.

Om onze leden te bedanken hebben wij een pakket samengesteld met producten van de lokale ondernemers bakkerij Paul Berntsen, Kaasboer Jan van der Knijff en Slagerij Gerritsen. Zij hebben de initiatief ondersteund met een extra bijdrage en zo voor een heerlijk pakket gezorgd. Ook nog dank aan het Bargshe Huus voor hun kortingsbon.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!