‘Duivense Broek mooiste plekje in de Liemers’

370 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“John van Boekel, eigenaar van Van Boekel Schilderwerken in Duiven.”

Bedrijf?

“Het bedrijf bestaat uit drie werknemers, vaak met stagiaires van praktijkschool Symbion. We verzorgen verschillende werkzaamheden, zoals kleuradvies, beglazing en schilderwerk. Ook voeren we taken uit zoals stukadoorswerkzaamheden, timmerwerk en bijvoorbeeld spuiten op locatie. Denk daarbij aan muren en plafonds, maar ook radiatoren, deuren en kozijnen. Onze projecten variëren van klein particulier schilderwerk tot klussen in grote kantoren met bijvoorbeeld een looptijd van drie maanden.”

Hobby’s?

“Ik vind het leuk om ‘oude’ youngtimer auto’s en tractoren op te knappen en er vervolgens van te genieten of naar meetings te gaan. Ook wandelen, fietsen en lezen doe ik heel graag.”

De Liemers?

“Ik heb bijna mijn hele leven hier doorgebracht, van de lagere school tot middelbaar onderwijs. Daarna heb ik schildersopleidingen gevolgd in Doetinchem, Utrecht en Zwolle. Ik ben altijd hier gebleven. Ik leef al 52 jaar met veel plezier in de Liemers.”

Mooiste plekje?

“Het Duivense Broek, dat ligt aan de andere kant van de A12, richting Giesbeek. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Het heeft een wijds uitzicht en veel flora en fauna. Op termijn gaan wij hier weer wonen, terug naar mijn roots.”

Liemerse partners?

“Ik draag De Liemers Helemaal Goed een warm hart toe. We proberen zoveel mogelijk samen te werken met onze partners uit de Liemers, zodat we de lokale middenstand onderling kunnen steunen. Vooral in deze periode is dat belangrijk!”

2 reacties

 1. Carlo Maroni

  Wij zouden graag een gratie offerte willen van wat te kosten zijn als wij het hele huis voorzien van hrr ++ glas
  Onze vraag is ook of dat jullie dat doen , zo niet hebben jullie dan nog een tip waar een goed bedrijf is die dit zouden kunnen ?
  Graag hoor ik van uw ,
  Vriendelijke groet Carlo Maroni

  • Redactie

   Daarvoor moeten we u verwijzen naar het bedrijf zelf.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!