Easter Hunt zaterdag 3 april Breuly Zevenaar

11 Views

Op zaterdag 3 april tussen 10.00 – 13.00 uur organiseert Bent Sports bij de Breuly in Zevenaar een Easter Hunt! De Easter Hunt is vrij toegankelijk dus iedereen is welkom om mee te doen.

 

Pasen staat voor de deur! En wat hoort hier natuurlijk bij? Paaseieren zoeken! En wat nou als je er ook nog eens té gekke prijzen mee kunt winnen? Bent Sports heeft een route uitgezet rondom de Breuly en op verschillende plekken eieren verstopt. Vind je een ei? Beantwoord de vraag op de achterkant. Lever aan het einde van de route je antwoorden weer in bij één van de medewerkers van Bent Sports en je maakt kan op te gekke prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld een Personal Training sessie, een maand gratis sporten, limited edition Les Mills Cap en nog veeeel meer winnen! Bovendien zijn er 3 gouden eieren verstopt. Weet jij die te vinden? Dan maak je kans op één van de hoofdprijzen, 3 maanden gratis sporten, een schoonheidsbehandeling bij Beyesa of een tennisles bij TennisVision.

 

De Easter Hunt is helemaal gratis dus iedereen kan meedoen. Jong, oud, gezinnen, lid of geen lid. Bovendien hebben we voor al onze jongste deelnemers een leuke paasverrassing!. Aanmelden is wel gewenst in verband met de coronamaatregelen. Check daarvoor deze link: https://datumprikker.nl/pbx4qebjttvyzupp

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!