Een modderig feest in de bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen

8 Views

Van 25 januari tot en met 4 februari zijn De Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ centraal. In de bibliotheken van Didam en ’s-Heerenberg is het een (voorlees)feest!

Voor peuters en kleuters geeft Katiuscia Principato een gratis voorstelling over Maximiliaan Modderman. Katiuscia’s voorstellingen zijn lief, verrassend en vooral muzikaal ingekleurd. Ze speelt in een bont, fantasierijk decor. De voorstelling is op woensdag 1 februari van 15.00 – 15.40 uur in Bibliotheek Didam en op vrijdag 3 februari van 15.00 – 15.40 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

Voorlezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van ieder (klein)kind. In de bibliotheek staan de mooiste (voor)leesboeken. Om lezen te stimuleren is een bibliotheekabonnement tot 18 jaar gratis! Kinderen tot 6 jaar die tijdens De Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek krijgen een Maximiliaan Modderman voorleespoppetje cadeau. Voor alle kinderen is er een gratis kleurplaat én een zoekplaat van Maximiliaan Modderman.

Iedere woensdagmiddag is voorleesmiddag in de bibliotheek. Ook tijdens De Nationale Voorleesdagen lezen vrijwilligers voor aan kinderen van alle leeftijden. De voorlezers zijn er van 15.30-16.00 uur. Kinderen van 0-4 jaar en hun (groot)ouders kunnen 1x per maand luisteren naar de mooiste verhalen bij Boekjes&Babbels. Boekjes&Babbels is iedere 2e vrijdag van de maand van 10.00-10.45 uur in Bibliotheek Didam en iedere 3e vrijdag van de maand van 10.00 – 10.45 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!