maandag, december 11, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenGlow in the Dark training in Sporthal Heerenmäten

Glow in the Dark training in Sporthal Heerenmäten

Voor basisschoolkinderen uit Zevenaar, Didam en omstreken organiseert KV de Zwaluwen op woensdag 8 februari 2023 een spectaculaire Glow in the Dark training. De Zevenaarse korfbalvereniging tovert Sporthal Heerenmäten, in het winterseizoen de thuishaven van de club, om tot drie fantastische donkere zalen. In de eerste twee zalen maken de kinderen in groepjes kennis met elkaar, korfbal en natuurlijk de trainers. Zodra het gooien, vangen en schieten op de korf onder de knie is, spelen de kinderen in de derde blacklight-zaal ook daadwerkelijk een wedstrijdje Glow in the Dark korfbal. Trek dus felgekleurde glow in the dark sportkleding aan, felle neon kleuren zoals oranje, geel en groen zie je heel goed in UV licht!

Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 zijn van harte welkom om van 17.30u-18.30u dit fantastische evenement mee te maken. Er is geen korfbalervaring nodig om op deze avond optimaal plezier te beleven met alle jongens en meisjes die meedoen. Ervaar dat korfbal een sportieve, toegankelijke en vooral ook gezellige sport is.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vanwege de verwachtte drukte, vragen wij je om je vooraf op te geven via de website: https://www.dezwaluwen.nl/glow-in-the-dark-training

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties