zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenFair met Flair Kert Editie groot succes!

Fair met Flair Kert Editie groot succes!

Zondag 18 december was het zover! De Fair met Flair Kerst Editie georganiseerd door Verrassend Anders Damesmode en Kruitwagen Kledingverhuur was een groot succes en maakte indruk op de vele bezoekers die op dit nieuwe evenement af waren gekomen. De Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar was omgetoverd tot een sfeervolle fair compleet met kerstverlichting en kerstbomen. Meer dan 80 deelnemende bedrijven, sponsors en veel vrijwilligers hebben samen voor één groot kerstfeest gezorgd.

Sfeerimpressie
Bij de ingang begon de kerstsfeer al met een levende kerststal, midwinterhoorn blazers en kramen waar je lekkernijen kon kopen. Eenmaal binnen werd je welkom geheten door de vrolijke kerstman om vervolgens tegen een van de reusachtige ijs feeën op stelten aan te lopen. Overal klonk kerstmuziek en liepen mensen verkleed in Dickens stijl. Er waren veel kerst gerelateerde en handgemaakte items te koop, zodat de bezoeker een echt kerstcadeau kon uitzoeken. Ook de bewoners van de Turmac Cultuurfabriek droegen hun steentje bij, het Filmhuis vertoonde korte films en men kon een kijkje nemen in het Liemers Museum. Daarnaast waren er workshops kerstkransen maken en handlettering in de bibliotheek. De kleintjes werden voorgelezen door een kerst elf of de kerstvrouw. In het Grand Café Hal12 was er een speciale kinderhoek ingericht met diverse kinderworkshops.

Catwalkprogramma
Het catwalk programma in de Cultuurhal maakte het gratis familie uitje compleet. Elk uur was er een programma met afwisselend een optreden van The New Voices verkleed in Dickens stijl met een sfeervol kerst repertoire, een kerstdans met solodans van Dansvereniging Revolution en een prachtig optreden van Jarrick en Iris, twee jonge muzikanten. Uiteraard ontbrak de traditionele verrassende modeshow niet met de adembenemende avondjurken in alle soorten en maten, maar ook alledaagse kleding, stijlvol en persoonlijk. De bezoekers hingen er op gezette momenten met de benen uit, op andere momenten was het gezellig druk. Zonder twijfel ging iedereen in kerststemming naar huis.

Of Zevenaar nu een traditie rijker is met deze kerst editie van de Fair met Flair laat organisator Monique Kruitwagen nog even in het midden. De Turmac Cultuurfabriek is met dit goed georganiseerde evenement in ieder geval zeker op de kaart gezet!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties