Geslaagd zomerconcert muziekvereniging St. Andries

97 Views

Op maandag 18 juli heeft muziekvereniging St. Andries een geslaagd zomerconcert gegeven op het grasveld bij de muziekkoepel achter de Andreaskerk. Het zeer warme weer deerde de muzikanten niet en ook de bezoekers zochten een mooie plek op in de schaduw om van de muzikale klanken te genieten.

Het harmonieorkest speelde een zeer gevarieerd repertoire met marsen, concertwerken en bekende pop-nummers van o.a. Queen en de Amerikaanse rockgroep Smash Mouth. Naast het harmonieorkest en de slagwerkgroep lieten ook de kinderen van de muziekcarrousel van zich horen. Een groep enthousiaste kinderen hadden in 4 weken tijd het nummer ‘Happy’ van zanger ‘Pharrell Williams’ ingestudeerd en brachten dit nummer samen met het harmonieorkest ten gehore.

Speciale aandacht tijdens dit concert was er voor een 7-tal jubilea. Sten Buiting, Nathalie Saba en Marica Saba werden gehuldigd voor hun 12,5 jaar lidmaatschap. Rianne Mulder, Bart Limbeek en Moniek van Tilburg voor hun 25 jarig lidmaatschap en tot slot werd Willy Driessen gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap van muziekvereniging St. Andries.

Het zomerconcert was alvast een voorproefje op het 75-jarig jubileum, dat op zaterdag 26 november groots gevierd zal gaan worden bij Zaal Gieling in Groessen. Voor de toekomst van de vereniging is St. Andries is opzoek naar ervaren muzikanten met name op de trombone, bariton en bastuba.  Mocht u nog geen muziekinstrument bespelen, maar dit wel graag willen leren, ook dan bent u van harte welkom! Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u terecht op de website: www.st-andries.nl

Muziekvereniging St. Andries repeteert elke maandagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in het Schuttershuis in Groessen.

 

Foto gemaakt door Harry Keultjes

vlnr. Nathalie Saba, Marica Saba, Willy Driessen, Bart Limbeek, Rianne Mulder & Moniek van Tilburg (Sten Buiting ontbreekt i.v.m. vakantie)

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!