maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenGroessen klaar voor finale tv-programma 'Zomer in Gelderland'

Groessen klaar voor finale tv-programma ‘Zomer in Gelderland’

Babberich opende de tour en Groessen is vrijdag gastheer voor de finale van het tv-programma Zomer in Gelderland. Groessen hoopt als Liemers dorp de titel Mooiste Plaats van Gelderland in de wacht te slepen.

De spanning stijgt in Groessen. Team Groessen is al weken in voorbereiding. Alle verenigingen hebben de koppen bij elkaar gestoken en zich voorbereid voor het programma dat vanaf kwart over zes vrijdagavond live wordt uitgezonden vanaf het Schuttersplein in Groessen. Publiek is van harte welkom om te komen kijken. Graag zelfs, zo redeneren ze in Groessen want er kunnen punten worden gescoord als er veel publiek aanwezig is. Daarnaast wordt iedereen opgeroepen om vrijdag de app van TV Gelderland te downloaden en vervolgens het zonnetje bovenaan in te drukken waarna er gestemd kan worden op Groessen als mooiste plaats van Gelderland. “We hebben alle stemmen hard nodig”, zo laat het team weten. “We willen dat de titel Mooiste Plaats van Gelderland in de Liemers blijft. Dus hebben we alle steun nodig.

Zomer in Gelderland is een programma van TV-Gelderland. Van 3 tot en met 28 augustus trekt presentatrice Angelique Krüger samen met haar crew door de provincie op zoek naar de ‘Mooiste plaats van Gelderland’. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden en elke dag staat een andere plaats centraal. Overdag zijn er vanuit Groessen live radio-uitzendingen. Verder wordt er een parade voorbereid van verenigingen en moet er een opdracht worden vervuld die ’s morgens pas via de radio wordt bekend gemaakt.

De toegang tot de live-uitzending is gratis. Na een korte afterparty op het Schuttersplein is er vervolgens ’s avonds een grote afterparty bij Jongerensoos Rinoceros.

Team Groessen laat inmiddels van zich horen getuige de promotour afgelopen maandagavond door Groessen (zie filmpje) en een eerdere promo met presentatrice Angelique Krüger. Meer info: https://www.facebook.com/dasgroessen

https://vimeo.com/137242620

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties